Bine ai venit! Pentru accesarea tuturor functiilor, apasati Logare or Inregistrare.

Notificare

Icon
Error


Navigare
Index
Utilizare generala a forumului
Setari si Profil
Citirea si postarea mesajelor
Ajutor YetAnotherForum.NET
Albume

Daca administratorul a activat functia "Album" si sunteti un membru care poate accesa albume, puteti crea albume cu imagini care sunt legate de profilul dumneavoastra. Pentru crearea unui album, accesati Panoul de control, faceti clic pe link-ul "Editeaza albume" si dupa faceti clic pe "Adauga album nou". Numărul de albume și imagini depinde de ceea ce administratorul a setat pentru grupul de utilizatori in care va aflați.

Fiecare album poate avea un titlu, puteți seta o coperta pentru el (imagine din album), puteți adăuga, de asemenea, o legendă pentru fiecare imagine.

Cum incarc imagini?

Dacă sunteți in pagina Adauga/Editeaza Album puteti selecta o imagine din calculator si apoi sa faceti clic pe butonul "Incarca" pentru a adauga imaginea in album.

Aveti opțiunea de a da fiecarei imagini o legendă, precum și de a seta o imagine ca coperta a albumului, care va fi afișat pe profilul public. Pentru a șterge un album sau a edita titlul albumului, pentru a adauga / sterge o imagine, faceti clic pe "Editeaza". Pentru a edita sau a adăuga o legendă unei imagini, faceti clic pe textul aflat in partea de jos a imaginii. Dacă doriți să setați o imagine drept coperta a albumului sau sa scoateți coperta, faceti clic pe butonul "Seteaza ca coperta / Sterge coperta".