Bine ai venit! Pentru accesarea tuturor functiilor, apasati Logare or Inregistrare.

Notificare

Icon
Error


Navigare
Index
Utilizare generala a forumului
Setari si Profil
Citirea si postarea mesajelor
Ajutor YetAnotherForum.NET
Mesaje private (Messenger)

Membrii inregistrati pot trimite mesaje altor membri ai acestui forum folosind sistemul de mesaje private (dacă este activat de către administrator).

Când primiți un mesaj privat primiti si o notificare afisata în antetul forum-ului, despre cât de multe mesaje necitite aveți. Puteți activa, de asemenea, optiunea prin care primiti notificare pe e-mail.

Cum pot trimite Mesaje Private?

Mesajele private sunt similare cu email-urile, dar sunt limitate la membrii înregistrați ai acestui forum. Trebuie sa fiti capabili sa includeti cod BB, emoticoane și imagini în mesajele private pe care le trimiteți.
Puteți trimite un mesaj privat unui utilizator, făcând clic pe butonul "Mesaj nou" aflat in pagina de profil al utilizatorului sau pe link-ul "Mesaj nou" din Panoul de control al utilizatorului. Mesajele pe care le trimiteti vor fi stocate în "Mesaje trimise".

Foldere cu mesaje private

Asemenea unui e-mail exista trei foldere: Mesaje primite, Mesaje trimise, Arhiva.

  • Folderul Mesaje primite contine toate mesajele noi pe care le primiti. Acest folder va permite sa vizualizati toate mesajele primite impreuna cu numele persoanei care a trimis mesajul, subiectul mesajului, data si ora la care a fost trimis mesajul.
  • In folderul "Mesaje trimise" sunt pastrate copiile tuturor mesajelor private pe care le-ati trimis.
  • Folderul "Arhiva" contine doar acele mesaje pe care ati dorit sa le mutati.

In fiecare folder exista un set de optiuni folosite pentru prelucrarea mesajelor prezente in folder-ul repectiv. Trebuie doar sa selectati mesajul dorit si sa alegeti una din optiunile de mai jos.

  • Arhivati mesajele selectate / Arhivati tot - Mutati acest(e) mesaje in folderul "Arhiva"
  • Exportati mesajele selectate/ Exportati tot – Exportati acest(e) mesaje intr-un fisier(Puteti selecta formatul urmator –XML-/CSV-/Text-File)
  • Stergeti mesajele selectate / Stergeti tot – Stergeti mesajul(mesajele)

În funcție de câte de multe mesaje vi se permite sa aveti, ar trebui să ștergeți unele dintre ele din timp (le puteți exporta înainte de a le șterge pentru a le menține pe calculatorul local). În caz contrar, atunci când căsuță poștală este plina, nu se mai pot primi mesaje noi. In partea de jos, veți fi informat câte mesaje aveti și cât de multe puteți avea.