Bine ai venit! Pentru accesarea tuturor functiilor, apasati Logare or Inregistrare.

Notificare

Icon
Error


Navigare
Index
Utilizare generala a forumului
Setari si Profil
Citirea si postarea mesajelor
Ajutor YetAnotherForum.NET
Notificari email

In pagina "Preferințe de notificare pe e-mail" aflata in interiorul Panoului de control al utilizatorului puteți seta, ce tip de notificări prin email doriți să primiți.

Dezactivati notificările - Daca se bifeaza această opțiune nu veti mai primi e-mailuri si toate notificările sunt dezactivate.

Notificare pentru toate mesajele din toate temele - Veți primi notificări prin email instant atunci când cineva posteaza un nou mesaj.

Notificare pentru temele care le-ați postat, vizualizat sau marcat ca preferate - Veți primi notificări prin email instant atunci când cineva posteaza un nou mesaj într-o tema, pe care ai postat mai înainte, o tema pe care ai vizualizat-o sau ai marcat-o ca preferata.

Notificare pentru temele sau forumurile pe care le-ați vizionat în mod selectiv - Veți primi notificări prin email instant atunci când cineva posteaza un nou mesaj într-o tema sau forum pe care le-ați vizualizat in mod selectiv.

Doriti sa primiti o dată pe zi un rezumat de activitate? - În cazul în care această funcție este activată, o puteți folosi pentru a primi intr-un singur e-mail informatii cu toate activitățile noi referitoare la temele si mesaje noi din ziua curenta sub forma unui buletin (rezumat) zilnic.

Doriti sa primiti o notificare prin e-mail atunci când primiți un nou mesaj? - Puteți de asemenea, sa activati / dezactivati notificarile prin e-mail atunci când primiți un mesaj privat.