Bine ai venit! Pentru accesarea tuturor functiilor, apasati Logare or Inregistrare.

Notificare

Icon
Error


Navigare
Index
Utilizare generala a forumului
Setari si Profil
Citirea si postarea mesajelor
Ajutor YetAnotherForum.NET
Imagini si fisiere atasate

Pentru a atasa un fisier unei postari, trebuie sa utilizati butoanele "Raspunde" sau "Tema noua" sau sa faceti clic pe butonul "Ataseaza" aflat intr-un mesaj existent.

In aceasta pagina, dupa chenarul in care introduceti mesajul, veti gasi o bifa "Atasati fisiere acestei postari?". Dupa apasarea butonului "Posteaza" veti fi redirectat in pagina cu atasamente unde puteti incarca si atasa fisiere.

Pentru a incarca un fisier din calculatorul dumneavoastra, faceti clic pe butonul "Cauta" si localizati acest fisier. Dupa selectarea fisierului, faceti clic pe butonul "Incarca".

Dupa ce fisierul este incarcat complet, numele acestuia va aparea in sectiunea de incarcare. Puteti apasa "Inapoi" pentru a va intoarce la tema.

Ce tipuri de fisiere pot utiliza? Cat de mari pot fi atasamentele?

In fereastra de atasare veti gasi o lista a fisierelor pe care le puteti folosi. Puteti gasi, de asemenea, numarul maxim de atasamente pe care le puteti posta.

Cum adaug o imagine unei postari?

Daca ati incarcat o imagine ca atasament, se genereaza in mod automat o imagine in miniatura care va fi afisata in mesaj, cu un link spre imaginea cu dimensiunea originala.

Pentru a include o imagine care nu a fost incarcata ca atasament si care este localizata in alt site, copiati adresa URL a imaginii (nu pagina in care este localizata imaginea) si fie apasati "Insereaza imagine", fie scrieti [img] inainte de URL si [/img] dupa acesta, asigurandu-va ca nu exista spatii inainte si dupa adresa imaginii.