Performance SECURITON Scholarship

topImage_scholarship

Iti rasplatim PERFORMANTA!

Bursa DE VARA Securiton pentru LOIALITATE se va acorda participantului in Campania FIRE SECURITY ACADEMY, care a inscris cele mai multe proiecte create cu specificatie SECURITON in decursul unui AN ACADEMIC SECURITON, cu conditia ca proiectele sa fi fost instalate – (minim. 3 proiecte instalate, iar daca sunt mai multi proiectanti cu acelasi numar de proiecte instalate se va face departajarea lor dupa valoarea TOTALA a echipamentelor instalate, cumulata pentru toate proiectele).

Bursa DE VARA Securiton pentru PERFORMANTA se va acorda participantului in Campania FIRE SECURITY ACADEMY, care a inscris cel mai MARE proiect creat cu specificatie SECURITON in decursul unui AN ACADEMIC SECURITON, cu conditia ca proiectul sa fi fost instalat in cursul unui AN ACADEMIC SECURITON (nu se acorda pentru proiecte instalate in valoare mai mica de 50.000 EUR - valoarea echipamentelor SECURITON instalate).

Proiectantul va face dovada faptului ca proiectul / proiectele au fost specificate SECURITON (conform Manualului de proiectare SECURITON), au fost aprobate si acceptate de Beneficiar (inregistrate in aplicatia online www.academia-securiton.ro) si pentru care SECURITON va verifica INSTALAREA si valoarea echipamentelor instalate in cursul perioadei campaniei (Un an academic SECURITON)

DESCRIEREA PREMIULUI

Premiile de LOIALITATE si de PERFORMANTA constau in:

O excursie pentru 2 persoane la Bern (Elvetia) (City Break - 3 nopti: Joi, Vineri, Sambata) inclusiv OPTIONAL o vizita la Fabrica Hekatron GmbH, Sulzburg Germany in ziua de Vineri (transfer cu trenul Bern – Sulzburg, Germany si retur, 3h:30min, COST pentru 2 persoane ~120 EUR) sau OPTIONAL o vizita la biroul SECURITON din Bern in ziua de Vineri. Valoarea premiului este de ____ EUR (calculati si platiti in RON la cursul de 4,5 RON /EUR). Premiul costa in: transport cu avionul clasa economy Bucuresti – Bern si retur pentru 2 persoane (~650 EUR), cazare 3 nopti la hotel de 3* in Basel (~350 EUR), cu mic dejun inclus pentru 2 persoane. Premiul va fi revendicat pana in data de 31 August 2015, acest lucru insemnand confirmarea perioadei fixe in care castigatorului va pleca in excursie. Perioada excursiei poate fi oricand in luna August 2015.CASTIGATORII

First and Last Name Town Awarded prize